Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Pašmāju koka velosipēdu ražotājs Materia Bikes uzsāk sadarbību ar pasaulslavenu luksus pludmales apģērbu zīmolu Vilebrequin

Ziņa publicēta: 14.04.2019 21:15
Daudzu slavenību, stila ikonu un pat karalisko ģimeņu troņmantnieku iecienītais pludmales apģērbu zīmols Vilebrequin paziņojis par partnerību ar koka velosipēdu ražotāju Materia Bikes no Latvijas - vēsta Materia Bikes.


Šīs sadarbības ietvaros ir radīts īpašs pludmales velosipēda modelis Beach Cruiser Amber Limited, kuru atpazīt var pēc Vilebrequin talismanu - zilo bruņurupuču - zīmējumiem uz velosipēda rāmja un detaļām slavenā zīmola zilajā krāsā.

Vilebrequin izpilddirektors Roland Herlory, kurš luksus modes jomā darbojas jau vairāk nekā 30 gadus un atzinību guvis vadot zīmolu Herm?s, uzmanību Materia Bikes lepnumam pievērsa ILHA Inspire konferencē ASV 2018. gada nogalē, palūdzot iespēju izmēģināt velosipēdu turpat konferences telpās.

“Tā ir viena no īpašībām, ko es šajā kungā augstu novērtēju - cilvēciskais faktors un iedziļināšanās ik visā, kas skar viņa vadīto kompāniju, par spīti savam statusam un tiem plašajiem ūdeņiem, kuros viņš peld,” pauž Materia Bikes īpašnieks Martins Zemītis. “Herlory bija sajūsmā par velosipēdu, tā kvalitāti un sajūtām, ko sniedz braukšana, un jau pēc mēneša mēs vienojāmies par sadarbību,” turpina M. Zemītis.

Katra Beach Cruiser Amber Limited velorāmja radīšana prasīja 72 stundu garu darbu. Lai nevainojami izturētu jūras sāļumu un augusta saules svelmi, rāmim tika klātas 5 jahtas lakas kārtas. Apdare Vilebrequin zilajā krāsā un filigrāni izzīmētie jūras bruņurupuči akcentē koka dabīgo toni un piedod stila un elegances sajūtu.

“Nav šaubu, Materia Bikes komandai tas bija izaicinājums. Šī velosipēda tapšanas process bija laikietilpīgs un prasīja no mums ne tikai jaunu tehnisko risinājumu rašanu, bet arī 110% lielu atdevi pie katras mazākās darbības. Apzinājāmies, ka šīs sadarbības kontekstā, pasaules līmeņa kompānija skatās uz mums arī kā uz mazas, daudziem nezināmas valsts pārstāvi. Katrs stāsts uzliek pienākumu un nes arī darba augļus - Materia Bikes vēlreiz ir apliecinājis, ka var!” ar lepnumu saka M. Zemītis.

“Gandarījums ir gūts! Vilebrequin un Materia Bikes tandēma rezultāts - nepārspējamais Beach Cruiser Amber Limited ir jau parādījies pārdošanā ne tikai mūsu zīmola mājās St.Tropez, Francijā, bet arī visos citos mūsu veikalos pasaulē - Itālijā, Spānijā, Vācijā, Beļģijā, ASV, u.c. Mani sadarbībai iedvesmoja tā brīvības elpa, kas 70.gadu sākumos sniedzās no St. Tropez, Francijā līdz Venice Beach, Kalifornijā, un ar savu bezrūpību darīja visus laimīgus. Esmu pārliecināts, ka mūsu pircēji novērtēs Vilebrequin un Materia Bikes centienus, apvienot dzīvesstila un modes tradīcijas ar jaunākajām dizaina inovācijām,” tā veiksmīgo sadarbību komentē Vilebrequin izpilddirektors Rolands Herlory.

Par Materia Bikes

Materia Bikes ražotie koka velosipēdi ir roku darbs, kas apvieno augstākās klases dizainu ar izcilu meistarību. Pateicoties koka spējai amortizēt vibrācijas, brauciens ar koka velosipēdu ir kluss, liegs un stabilāks mugurkaulam, kā arī, ņemot vērā koksnes augsto izturības koeficientu pret ārējo mehānisko faktoru ietekmi, velosipēds ir ilgtspējīgs. Materia Bikes velosipēdu līnija ar divu veidu pilsētas velosipēdiem (sieviešu un vīriešu), šosejas velosipēdu, fiksīti un pludmales velosipēdu guvusi starptautisku atzinību dizaina izstādēs Londonā, Losandželosā un Ņujorkā. Šobrīd Materia Bikes velosipēdus, papildus Vilebrequin veikalu tīklam, var iegādāties Latvijā, ASV, Hongkongā, Skandināvijā, Izraēlā, Lielbritānijā un Francijā.

Papildu informācija:

www.materiabikes.com

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 15 + 1 =
 »
Top.LV